Sondiranje uretre - opasna seksualna praksa

Sondiranje uretre forma je seksualne igre koja opisuje točno ono što i jest - umetanje tanke seksualne igračke zvane sonda u uretru (odnosno mokraćni kanal).

Sondiranje uretre je započelo isprva kao medicinska procedura za pročišćavanje ili pak za širenje uretre, no nakon nekog vremena počela se prakticirati u seksualnoj domeni, a osobe koje ju prakticiraju tvrde kako im pruža zadovoljstvo s obzirom na to da je uretra visoko osjetljiva.

Ako govorimo generalno, ova vrsta seksualne aktivnosti kao i mnoge druge imaju dobrih strana, poput istraživanja vlastitog tijela, iskustva drugačije seksualne stimulacije od uobičajene, osjećaj duboke intime i slično, kod sondiranja uretre ipak se radi o podosta opasnoj seksualnoj aktivnosti koja se generalno ne preporučuje.

Radi se o podosta opasnoj seksualnoj aktivnosti te je ozljeda nakon sondiranja uretre dosta česta stvar.

Prije svega, ako sonda nije pravilno sterilizirana velik je rizik od infekcije, a nepoznavanje odgovarajuće veličine sonde opasno je radi rizika od zaglavljivanja što znači da će se morati odstraniti medicinskim putem.

Iako smo skroz za istraživanje i eksperimentiranje, kada je u pitanju sondiranje uretre savjetujemo da ovu seksualnu praksu ipak preskočite!

 

Izvor