Koje su prednosti planiranog seksa?

Ima onih koji govore i smatraju da je seks najbolji kada je spontan. To je možda istina za neke, no definitivno nije pravilo jer seks može biti itekako dobar kada je planiran. Na kraju dana, poanta planiranja seksa je da se seks dogodi, da nađete vremena posvetiti se vama i pobrinuti se da ste svi pripremljeni/e. Uz to, ako seks kakv želite imati zahtjeva određene pripreme, tada je planiranje pun pogodak.

U nastavku članka pisati ćemo o nekima od prednosti planiranog seksa (osim samog seksa, dakako)!

1. Planiranje daje vremena za opuštanje
Dok su neke osobe spremne na seks dok kažeš 'kondom', drugima ipak treba malo vremena za ući u seksi raspoloženje. Dobra stvar kod planiranja je ta da dopušta dovoljno vremena da se prije seksa možeš posvetiti sebi i uživati u stvarima koje te opuštaju.

2. Daje vremena za punjenje i pripremu svih seksualnih igrački
Ako znaš kada će se seks dogoditi, to daje dovoljno vremena za pripremu, čišćenje i punjenje svih seksualnih iračaka u arsenalu. Tako su šanse da se tvoja omiljena igračka usred akcije isprazni minimalne!

3. Stigneš se otuširati na vrijeme
Jedna od velikih prednosti planiranog seksa je ta da se na vrijeme stignete pozabaviti osobnom higijenom, tako da ste svježi i čisti! 

4. Planiranje daje vremena za uklanjanje svih smetnji
Sigurno vam je poznata situacija da je usred seksa atmosferu naglo prekinuo dosadni zvuk zvonjave mobitela! Bezbroj stvari može omesti seks, no planiranje daje prostora barem koliko-toliko ukloniti ih kako biste se mogli usredotočiti na seks.

5. Iskoristite vrijeme za građenje atmosfere
Primjerice, ako znate da će se seks dogoditi za dva dana, to vam daje vremena da do tad gradite atmosferu i iščekivanje seksi porukama, pozivima i slično.

Ukratko, dok spontani quickiji imaju svoju čar, ljepota zakazivanja seksa je u tome što si možete uzeti onoliko vremena koliko želite za uživanje u seksu!