Kako posjetiti seks shop bez straha i srama

Isprobavanje nekih novih stvari u seksu može biti prozor u čitav svijet novih mogućnosti za seksualni užitak i zabavu, ali u tom trenu postavlja se pitanje: kako doći do neke nove seksualne igračke?

Istina, postoje diskretne kupnje preko Interneta, ali ima nešto u tome kada seksualnu igračku vidiš uživo, a i uzbuđenje posjeta seks shopa.

Bilo da idete sami/e ili sa partnerom/icom, evo nekih praktičnih savjeta kako ovo iskustvo učiniti zabavnim umjesto nelagodnim!

Ako želite ići s partnerom/icom, samo kažite to!

Otvaranje teme isprobavanja nečeg novog ne mora biti zastrašujuće te zajednička kupovina neke nove seksualne igračke, donjeg rublja i ostalih stvari koje se mogu tamo naći može biti posve novo, zanimljivo i uzbudljivo iskustvo.
Možete pričati o tome što želite kupiti i što vas interesira, a odlazak u fizičku trgovinu može otvoriti i neke nove vidike i želje.

Prethodno istražite što se nudi na Internetu

Ako ne znate po što idete niti što tražite, bilo solo ili u paru, uvijek je dobra stvar baciti oko na Internetske trgovine i vidjeti što se otprilike nudi te istražiti dio koji vas zanima, pa ćete tako lakše naći ono što vas interesira jer na tržištu postoji mnogo vrsta različitih seksualnih igračaka, donjeg rublja, kondoma, lubrikanata...

Napravite od toga zabavan izlazak

Ako idete u paru, razmišljajte o odlasku u seks shop kao zabavnom iskustvu, a ne kao nekoj obavezi koju morate ispuniti. Uživajte u vremenu, ne žurite, istražite što se nudi i komunicirajte putem. I bez srama!

Dobro istražite trgovinu

Bilo solo ili u paru, kada dođete u trgovinu, dobro pogledajte što se sve nudi i pazite na cijene, vrstu materijala, veličinu i ostale specifikacije.
Također, nemojte se bojati zatražiti preporuke ili objašnjenja osoblja.

Uživajte u kupljenom

Nakon uspješnog odlaska u trgovinu, ne zaboravite odvojiti vrijeme na uživanje u novoj igrački ili donjem rublju te prije obavezno porazgovarajte o očekivanjima, granicama i ostalim bitnim stvarima.

Bitno je za napomenuti da je osjećati sram normalno jer živimo u takvom društvu koje na takve stvari još uvijek gleda kao na tabu, no bez razloga. Seks je prirodna stvar, i posve je normalno željeti probati nešto novo. Uostalom, osoblje u seks shopovima neće vas osuđivati, stoga pokušajte sami od toga ne činiti problem i u startu će odlazak tamo biti lakši.