Jesam li gej ako volim analnu igru?

 

Ponekada heteroseksualni muškarci isprobaju određeni oblik analnog seksa – bilo to da ih partnerica penetrira prstima analno ili koriste igračke (sami ili s njome) – i otkriju da im se jako sviđa taj osjećaj.

Užitak zbog analnog stimuliranja i seksa nije uopće iznenađujući, pogotovo kada pričamo o (cis) muškarcima!

Za početak, svi imaju potencijal da uživaju u analnom seksu. Nekima to uopće nije zanimljivo, drugima je zabavno dok nekima to predstavlja najveću ekstazu njihovog seksualnog života. Sve od toga je okej, u kojoj god kategoriji da se pronalaziš!

A kada se osvrnemo na analni užitak kod (cis) muškaraca, on je pogotovo očekivan zbog toga što stimuliranje prostate (koja je unutar rektuma) jako često potakne izniman seksualni užitak. Svima zanimljiva G-točka o kojoj se često priča i za kojom se traga, kod (cis) muškaraca je skrivena ali i lako dostižna – kod prostate.

Zapravo, mnogi cis muškarci dobiju erekciju tijekom pregleda prostate kod liječnika – i to nije uopće sramotno, a bome ni približno nije rijetko. To se događa zbog toga što stimuliranje prostate potiče veliki tjelesni užitak, a najlakši način za stimuliranje prostate je stavljanjem nečega u anus – prsta, igračke za analni seks (ne bilo koje!) ili penisa.

Ali neovisno o tome imaš li prostatu i koliko je stimulacija prostate tebi napeta: analni seks može biti izvor užitka i velikog zadovoljstva u kakvom god obliku bio: oralnog zadovoljavanja, penetracije prstima ili igračkom ili samo pritiskom na rektum bez penetracije.

A sada:

Jesu li (cis) muškarci koji vole analni seks gej?

Naše društvo često povezuje analni seks i penetraciju s muškarcima koji su homoseksualni, odnosno gej ili se seksaju s drugim muškarcima neovisno o seksualnoj orijentaciji – ali to nije temeljeno na ikakvoj previše relevantnoj stvarnosti.

Mnogi ljudi se seksaju analno – analno se seksamo stoljećima, a Grci iz antike su toliko uživali u njemu da su i danas „slavni“ po tome u mnogim krugovima kada pričamo o povijesti, umjetnosti i, kao upravo sada, analnom seksu.

Žene, muškarci, heteroseksualne odnosno straight osobe, lezbijke, biseksualne i gej osobe: od svih njih, neki se seksaju analno, a neki ne. Ali to uopće nije povezano s njihovom seksualnom orijentacijom.

Homoseksualni odnosno gej muškarci, neki voli analni seks, ali neki ne. Neke heteroseksualne žene, odnosno straight žene vole analni seks, neke ne. Neki parovi se seksaju analno uvijek, neki ponekad ili nikada.

Mnogi heteroseksualni muškarci uživaju doživljavati analnu penetraciju ili stimulaciju sa svojim partnericama – mnogi koriste i strap-on igračke kako bi ih partnerica penetrirala. Ali kakav seks voliš ne određuje s kime se voliš seksati.

Neki muškarci vole analni seks sa ženama i to je skroz okej.

Neki muškarci vole analni seks s drugim muškarcima i to je skroz okej.

Neki muškarci vole analni seks samo tijekom masturbacije i to je isto skroz okej.

Analni seks nema veze s tvojom seksualnom orijentacijom i ne možeš postati ni hetero ni gej ako probaš ili voliš analni seks.

Jesi tko jesi i voliš osobe koje voliš. Tvoj seks neće to promijeniti. Samo je još važno da voliš taj svoj seks, uživaš u njemu, s kime god uživao u njemu i da se zajedno osjećate dobro.