Dezić na testise: luda ili revolucionarna ideja?

Vjerujemo da je svima poznata možda malo mirisno neprijatna i znojna situacija u genitalnom predjelu južno penisa. Govorimo dakako o testisima, gdje se znoj pojavljuje u i zbog raznih situacija, poput trčanja, vježbanja ili čisto tako uslijed veoma toplog dana.

Gdje ima dima, ima i vatre, a gdje ima znoja, najčešće ima i smrada! Ništa novo ni neobično; neugodan miris javlja se zbog spoja znoja sa bakterijama na našoj koži.

Ako je u pitanju pazuh, tada u slučaju da nam tuš nije opcija, prvo posežemo za dezodoransom, no jeste li ikada imali onaj aha trenutak i dok dezić nanosite na pazuh pogledali prema dolje i odlučili da ste genije?

Samo zato što vaši pazusi to mogu podnijeti, ne znači da vaša jaja mogu. :)

Dezodoransi su, osim pto su prepuni raznoraznih kemikalija, namijenjeni korištenju na točno određenom dijelu tijela koji je puno drugačiji od testisa, koji su jedan od pak najnježnijih i najosjetljivijih.

Iako su neki dezodoransi označeni sigurnima za korištenje u genitalnim predjelima, držimo se mišljenja da ništa što je u tolikoj mjeri koncentrirano parfemima nema mjesta za korištenje na genitalijama zbog opasnosti od iritacija.

Ako imaš stalni problem sa znojenjem ili neugodnim mirisom, savjetujemo radije da prije eskapade s dezićima pitaš liječnika/cu za mišljenje.