5 savjeta za uspješan trojac

Krajem prošle godine pisale smo tekst na temu što sve trebate znati o seksu u troje ilitiga trojcu, tako da ako vam je tekst promaknuo, pročitati ga možete ovdje i informirati se o tome što trojac jeste, što nije i kako znati jeste li spremni/e za taj korak!

jaaako važan podsjetnik kada je u pitanju trojac jest: ako nema otvorene i iskrene komuniakcije, to može biti veoma sklizak teren, a čitava situacija i odnos može biti narušen ako svemu ne pristupite potpuno otvoreno i spremno na razgovor, kompromis, dogovor i međusobno uvažavanje i poštivanje.

Time rečenim, danas pišemo o savjetima za uspješan trojac!

Znaj točno što želiš (ili želite)

Bilo da si solo ili ste u vezi, potrebno je točno definirati unaprijed želje što se tiče trojca: ako si solo, želiš li trojac iskusiti sa drugim parom, prijateljima ili pak s nekima s kojima se uopće ne družiš.

Ako ste u vezi, razmislite o tome zašto želite trojac, također i sa kim, otvoreno razgovarajte i budite oboje spremn/e na kompromise!

Svi bi trebali biti zadovoljni dogovorom

Svi koji će biti uključeni/e u trojac trebali bi biti zadovoljni/e sa postignutim dogovorom jer tek onda trojac može biti uspješan i bez povrijeđenih osjećaja. Svi zajedno razgovarajte o apsolutno svemu što vam je na umu tako da ne bude upitnika i nezadovoljstva nakon, te kako odnosi ne bi bili narušeni. Primjerice, je li ljubljenje dozvoljeno? Koja vrsta seksa vam je okej? Koju vrstu zaštite ćete koristiti?

Obavezno razgovarajte o zaštiti

Na tragu gore spomenutog, snažno savjetujemo korištenje zaštite kako biste bili sigurni/e od trudnoće i spolno prenosivih bolesti. Prije svega popričajte o pojedinačnim zdravstvenim situacijama te ako je potrebno, testirajte se prije kako biste bili sigurni/e, te je isto tako dobra praksa dogovoriti sigurnu riječ ili frazu koja ako se izgovori, seks prestaje.

Svi bi trebali biti uključeni

Osim ako vaš dogovor ne glasi drugačije, poanta seksa u troje je da su svi prisutni uključeni u sam seks, bez situacije da se jedna osoba ostavi po strani. Uvijek postoje načini da se i u odnos koji podrazumijeva dvoje ljudi uključi treća osoba - razmišljajte kreativno!

Uživajte u seksu

Seks u troje ipak je drugačije iskustvo od seksa u dvoje, a ako ste se odlučili/e na taj potez, iskoristite trenutak i uživajte u njemu! Istražujte poze i zabavite se!

Ne zaboravite na higijenske prakse nakon seksa

Kao i nakon bilo kakvog seksa, ne zaboravite na mokrenje, tuširanje i čišćenje igračaka ako ste ih koristili/e!